joi, 22 noiembrie 2012

Pensiuni la munte

Cum nu mai e mult pana in decembrie, cand vom aveam mai multa zapada, mai ales in zonele montane, ce poate fi mai placut decat cautarea unei pensiuni intr-o statiune unde te poti bucura de tot confortul necesar, iar in restul zilei vei putea merge la ski sau unde iti face tie placere in anotimpul rece.

Ofertele de cazare la pensiuni sunt destul de variate si pot fi cautate din timp, cautand pe site-ul nostru, unde ajungeti dand click aici. Ca tot veni vorba despre iarba, una din statiunile cele mai noi contruite, Ranca este la mare cautare in ultima vreme, tineretul inghesuindu-se sa se cazeze la pensiunile din zona.

In Ranca se gasesc trei partii de schii, dintre care una speciala pentru copii, dar se gaseste si o atmosfera placuta, un aer curat care te va face sa te simti bine si sa te relaxezi. Pentru aceasta va trebui sa cauti cazare in Ranca.

Fiind o statiune in plin progres, accesul este inca greoi, iar pentru a ajunge in conditii grele, trebuie sa aveti masina echipa corespunzator, cu cauciuri de iarna, eventual si lanturi.

Tarifele de cazare la pensiune sunt destul de bune, nu mici, dar nici scumpe, ci in jurul a 100 de RON pe noapte de camera, dupa cum puteti vedea la pensiunea valea mariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.