vineri, 3 iunie 2011

Taxa de barieră din staţiunea Mamaia a fost suspendată


Turiştii care vor veni în Mamaia în acest sezon estival şi anul viitor nu vor mai achita taxa de acces în staţiune după consilierii locali au decis luni, într-o şedinţă extraordinară, suspendarea acesteia, pe motiv că primăria nu mai are suficienţi angajaţi pentru a se ocupa de bariere.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a afirmat, după şedinţa Consiliului Local, că măsura a fost luată deoarece Primăria nu mai are suficienţi angajaţi pentru a se ocupa de barierele din Mamaia şi pentru că dacă ar fi fost angajată o firmă să colecteze taxa de acces în staţiune atunci aceasta ar fi luat trei sferturi din suma încasată, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Având în vedere că nu mai putem colecta această taxă cu angajaţii Primăriei pentru că am fost obligaţi să-i dăm afară, aşa cum bine ştiţi, din cauza restructurărilor promovate de domnul Boc, nu puteam să colectăm această taxă decât cu o firmă din exterior. Ori având în vedere că nu am mai majorat această taxă de patru ani şi nici nu aveam de gând să o majorăm, costurile colectării acestei taxe erau aproximativ trei sferturi din valoarea ei, ca atare nu se mai justifică. Astfel, fie creşteam preţul, fie o scoteam de tot şi am apreciat că în condiţiile în care oricum Boc ia pielea de pe toţi, în condiţiile în care oricum turismul merge prost, e mai bine să o scoatem până când şi-o mai reveni ţărişoara asta", a explicat Radu Mazăre.


sursa: www.gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.