luni, 14 mai 2012

Cazare Alba Iulia - Pensiunea Terra

Pensiunea Terra din Alba Iulia ofera servicii de cazare de calitate, concepute si personalizate astfel incat sa poata satisface chiar si cele mai exigente cerite in domeniu.

Cazarea se face in 10 camere, 6 camere duble matrimoniale si 4 camere duble twin, avand o capacitate totala de 20 de locuri. Toate spatiile de cazare dispun de bai proprii cu dus-jacuzzi, tv/cablu, internet.

Turistii care poposesc la Pensiunea Terra din Alba Iulia mai au la dispozitie: piscina, bar restaurant, club demisol, grill, curte privata, loc de joaca pentru copii, terasa, salon masa, catv, internet wireless.

Pensiunea Terra poate reprezenta si un punct de plecare spre principalele obiective turistice din Alba, localitate incarcata de istorie: Catedrala Romano-catolica Sf. Mihail, Obeliscul Horea Closca si Crisan, Catedrala Reintregirii Neamului si a Incoronarii, Sala Unirii, Muzeul Unirii, Celula lui Horea, Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul, Cetatea Alba Iulia.

Si pentru ca ati ales sa aveti o cazare confortabila si placuta, nu trebuie decat sa priviti pozele afisate la sectiunea imagini. Liniste, aer curat, relaxare, gazde primitoare si multe obiective turistice in orasul nostru care au in spate mii de ani de istorie. Speram sa va deschidem curiozitatea de a va gazdui chiar si azi.

Va asteptam cu drag!

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, crama, discoteca, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, masaj, acces la bucatarie, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, living, sala de mese, bar, restaurant

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.