joi, 31 mai 2012

Cazare Maramures

Pensiunea Camnves Inn este o construcţie nouă, inaugurată la începutul lunii decembrie 2011 şi este situată în centrul Maramureşului istoric, la ieşirea din Sighetu Marmaţiei spre Săpânţa, pe DN19.

Zona este încărcată de istorie, obiceiuri și tradiții și binecuvântată cu un relief de o deosebită frumusețe, completată de arhitectura tradiționala specifică Maramureșului, cu porți sculptate în lemn, biserici din piatră sau din lemn.

Dotari si facilitati:
Pensiunea Camnves Inn dispune de 26 de locuri de cazare, clasate la 4 margarete, în 8 camere cu 2 paturi individuale și 5 camere cu pat matrimonial, fiecare cu baie proprie. Toate camerele sunt dotate cu TV LED, mini-bar, mobilier din lemn masiv, fiind foarte bine finisate cu materiale de calitate înaltă. De asemenea, toate băile dețin cabină de duș, priză pentru aparat de bărbierit, uscător de păr și proasoape.

Restaurantul pensiunii, foarte incapator, cu o capacitate de peste 30 de locuri, oferă posibilitatea de a organiza diverse evenimente de mici dimensiuni (aniversări, majorate, petreceri, mese festive etc.)

Alte servicii disponibile: internet wifi, tel/fax, mașină de spălat, parcare iluminată, închiriat biciclete, jocuri de societate etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.