joi, 31 mai 2012

Cazare Clisura Dunarii

Serviciile si facilitatile de care pot beneficia oaspetii Pensiunii Leonardo nostri includ parcarea , transportul si depozitarea bagajelor, facilitati de comunicare avand acces nelimitat la internet wi-fi, LCD, cablu TV, bar, sala de mese.
In cadrul pensiunii se afla gratar, terasa in aer liber pe malul Dunarii, parcare privata, plaja amenajata, loc pentru pescuit. Pentru activitatile in aer liber, va oferim excursii spre principalele obiective ale zonei: "Craiasa singuratica a Dunarii", stanca Baba Caia, situata in mijlocul Dunarii si unica pe tot  parcursul  fluviului, ruinele cetatii Sf. Ladislau, numita de localnici "Cula", la o distanta de aproximativ 2 km de pensiune se gaseste, pestera Gaura cu Musca.
Dotarile pensiunii satisfac pretentiile dumneavoastra, asigurandu-va un sejur placut si confortabil. Multi dintre voi, cei care vizitati Clisura Dunarii, nu veniti doar pentru frumusetile acestei zone ci si pentru pescuit.

Locatia dispune de toate dotarile si facilitatiile necesare unei vacante de neuitat. Puteti petrece timpul pe balcoanele pensiunii, in barul frumos amenajat, in curte sau pe ponton pentru a admira peisajul sau a pescui.
Nu trebuie sa pierdeti ocazia de a face o plimbare cu barca pe Dunare.

La o distanta de aproximativ 2 km de pensiune se gaseste, sculptata in blocuri de stanca, pestera Gaura cu Musca. Locul atrage prin salbaticia accesului precum si prin varietatea de imagini cu care e "rasplatit" cel care a binevoit sa se incumete pana aici.

Deasupra satului se afla ruinele cetatii Sf. Ladislau, numita de localnici "Cula", cumuland in ele veacuri de istorie locala. De la inaltimea platoului pe care este amplasata Cula, se observa splendida imagine a Dunarii si Grota haiduceasca în peisaj montan Insula Ostrovul Decebal în mijlocul Dunarii.

Turistii care isi petrec timpul de odihna la Pensiunea Leonardo vor fi pe deplin satisfacuti in dorinta de a vedea ceva unic si de neuitat sau petrecandu-si timpul pe malul Dunarii la pescuit sau la plaja.

Va asteptam cu drag la Pensiunea Leonardo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.