sâmbătă, 5 mai 2012

Pensiunea Topaz din Sacele


 

Pensiunea Topaz, amplasata intr-o zona pitoreasca la 3 minute de mers cu masina din DN1, intersectia cu Dambul Morii, detine 10 camere duble, 2 apartamente, precum si posibilitati de divertisment, club cu biliard, sala de fitness, sala de conferinte, restaurant, terasa, lobby bar, foisoare, iaz si in curand piscina acoperita.

Pensiunea este situata la poalele masivului Piatra Mare, la 5 km de orasul medieval Brasov. Este locul ideal de cazare, situat in mijlocul naturii.

Va punem la dispozitie 10 camere clasificate la 3 stele si 2 camere clasificate la 4 stele, toate echipate cu instalatie de aer conditionat si ventilatie, controlabila electronic si reglabila individual, TV lcd, internet, minibar, balcon, acces in camera cu cartela.

Unitatea dispune de 2 spatii de parcare, totalizand 30 de locuri de parcare. De asemenea, pe domeniul pensiunii se mai afla si un iaz, foisor si gratar.

In curand, unitatea isi va deschide si piscina acoperita si sauna uscata, deschise tot anul.

Sala de fitness este echipata cu unele din cele mai moderne aparate de profil.

Amatorii de biliard, poker, rummy, etc. , beneficiaza de un club pregatit special creat pentru ei.

Pensiunea dispune si de restaurant clasic cu o capacitate de 60 de locuri si terasa de 40 de locuri.

Sala de conferinte de 30 de locuri este dotata cu videoproiector, ecran proiectie, flipchart, internet wireless, aer conditionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.